True dimension Läppstift - Mary Kay

Läppstift – True dimension lipstick

Är du personen som avstår från läppstift för att du är rädd att du bär fel färg? Glöm det! Alla passar i alla färger. Unna dig en palett med flera färger och välj efter humör och kläder.

Det finns många fina och vårdande varianter idag. Du har dem med lite mindre pigment och de med lite mer. Använd ett neutralt läpp-balm ihop med läppstiftet. Du kan välja ett färga lipgloss som får mer färg ju mer du målar på. Blanda, lägg ett lipgloss över läppstiftet.

Jag var inte någon läppstiftsmännsika innan jag testade Mary Kay TrueDimension. Läpparna blir mjuka och fina, betydligt bättre än lypsyl. Vill man ha ännu mer vårdande lägger man en primer med anit-age under stiftet.

För att få det att sitta länge använder du primer, lägger på med pensel i flera lager och biter av på ett papper emellan. Gärna också ett transparent puder mellan lagren.

Visste du?

I tuffa tider drar vi kvinnor in på det mesta – utom läppstift. Fenomenet kallas ”The Lipstick Index” och innebär att en lågkonjunktur får läppstiftsförsäljningen att skjuta i höjden. Det lilla röda är nämligen en vardagslyx till överkomligt pris som få vill vara utan.