Pastadeg som blev till en Vegitarisk lasange

 
IMGP3293

 

Pastadeg

2 ägg
olivolja
Durumvetemjöl

Knåda ihop till en smidig deg, var inte rädd för att ta för mycket mjöl. Degen ska vara lättarbetad.

Tomatsås

2 pkt krossade tomater får stå och puttra på spisen en timme med kryddor efter smak. Vitlök, basilika, svartpeppar (obs! salta inte).
Stek shampinjoner, om du tycker det är gott, och ha ner i tomatsåsen, häll också ner Oatly Havre iMat till en bra konsistens.
Stek Anama Sojafärs 4-5 min (ta tiden, det tjänar du på), de sista minuterna har du i en hackad gul lök i stekpannan.
Häll tomatsåsen över färsen. Riv Parmesanost och blanda ner i såsen.

Varva pastan med tomat-färs-såsen i en ugnsform. In i ugnen 15 min på ca 225 grader.

Stans godaste vegitariska lasange!

Comments are closed.