Sjal med luva från Rauma och boktips

Pågående projekt i soffan till ljudboken. Nu har jag precis börjat med ”The under-writing” av Michelle Miller tidigare har jag hört:

”Tre veckor” av Birgitta Bergin, tänk att det går att skriva en bok om skilsmässa där man känner igen sin egen. Plötsligt gick det upp för mig att min inte var särskilt speciell utan väldigt lik alla andra.

”Avig Maria” av Mia Skäringer, läs den. Man får så mycket upplevelser på sådant man redan vet men glömt att man visste. Intressanta resonemang och hon delger så mycket. ”Lycka är inte konstant”.

”Att välja glädje” av Kay Pollak, borde alla läsa. Jag har inte läst hela. En bok man kan ta fram och läsa delar av då och då. Man får väldigt mycket eftertanke och hittar en annan dimension av livet.

http://www.yllotyll.com/product/1083/sjal-med-luva-222r-4