Sökmotoroptimering (SEO)

Sökmotoroptimering, eller SEO som det förkortas i branschen, är en viktig del av din webbplats. Den som inte syns, finns inte gäller defiinitivt på Internet.

Annonserar du i en tidning blädrar läsaren förbi till frukostkaffet och kommer förhoppningsvis ihåg ditt företag när det gäller eller är i tagen till förändring eller köp. På Google är kunderna redan köpklara när de letar efter din produkt. Då gäller det att du …

  • syns i tio-i-top på Google-söket.
    De som bläddrar vidare till sid 2 i Google är snart räknade. Fundera på hur du fungerar själv.
  • diregerar sökreslutatet till rätt sida på din webbplats.
    Så många gånger har man klickat vidare efter ett sök och kommit till något helt annat. Oerhört frustrerande och räck upp handen den som börjar leta på webbplatsen istället för att gå vidare på nästa sökresultat.

Webbplatsanalys

Jag gör en analys på din webbplats (webbplatsanalys) där jag analyserar tillgängligheten för både människa och sökmotorer. Analysen görs utefter din kund-/besöksgrupp och ditt mål med din webbplats. Vad vill du att besökaren ska göra?

Du får ett åtgärdsförslag på förändringar med förklaringar varför jämte en offert för att jag ska åtgärda förändringarna.

Bevakning av optimeringen

Vi tecknar ett avtal då jag, under en period, bevakar din webbplats i sökmotorerna. Kontrollerar att resultatet av åtgärderna från webbplatsanalysen fungerar. Gör småändringar om sådant behövs.

Sökmotoroptimering är ett långtidsarbete som man gör inför framtiden. Google ändrar ofta sina kriterier. Därför ligger rekommendationen för sådant här arbete på årsbasis.

Kontakta mig om offert redan idag:

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer

Ämne:
Sökmotoroptimering

Ditt meddelande

Kommentera